Una deliciosa activitat de postres
Amb el nostre mestre xocolater, aprendrem els secrets més dolços de la xocolata, i descobrirem sabors exquisits per delectar el nostre paladar. Utilitzem per a això els millors productes de la històrica fàbrica de xocolates Simón Coll situada al Penedès, i com no podria ser d’altra manera, aprendrem a combinar-ho amb el millor cava.
L’Activitat
Després d’una introducció a les curiositats de la xocolata, el taller es desenvolupa en les següents tres fases:
a) Creativitat amb piruletes
És hora d’utilitzar la nostra imaginació: amb xocolata calenta cada participant crearà la seva pròpia piruleta decorant al seu gust. Les piruletes es posaran a refredar i podrem gaudir-ne al final de l’activitat.
b) Degustació de xocolates
Posarem a prova el paladar de les persones que realitzen l’activitat, donant-los a tastar diferents tipus de xocolates amb ingredients i sabors bastant inusuals, però que combinen de forma sorprenent.
c) Fondue de xocolata al cava
Amb l’ajuda d’una templadora de xocolata, se serveix xocolata calenta en diferents recipients i s’ensenya al grup com elaborar una fantàstica fondue de xocolata al cava, una forma ben deliciosa d’acabar l’activitat. També serà el moment de recuperar les piruletes creades en la primera activitat, un cop estiguin solidificades, i donar bon compte d’elles.
- Divertir-nos i al mateix temps gaudir del millor postres després d’un dinar o sopar
- Grups petits o mitjans (fins a 50 persones)
- Qualsevol estació de l’any
Necessites més informació?
Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes. El nostre equip especialitzat t’oferirà tota la
informació sobre els nostres serveis i t’assessorarà per cobrir totes les expectatives per al teu esdeveniment.
Leave a reply